Preskočite na glavni sadržaj

Audicija za glumce novog projekta Matije Ferlina

Koreograf i redatelj Matija Ferlin organizira audiciju/workshop za  predstavu pod radnim naslovom Samice. Riječ je o istraživačkom projektu u suradnji s Jasnom Žmak, Goranom Ferčecom i Sandrom Siljanom koji će se, kao rezultat workshopa i proba tijekom 2010-11. u Puli,  premijerno izvesti krajem iste sezone.   
vrijeme: 01.07.2010.
mjesto: Zadar, Croatia
url: http://www.donat-festival.com/
Samice autorski je projekt u kojemu Matija Ferlin želi stečeno koreografsko iskustvo i plesačko znanje prenijeti na područje hrvatskog jezika. Kao i uvijek, početna Ferlinova koncepcija krajnje je jednostavna: postaviti dramsku predstavu koja poštuje konvencije dramskog kazališta, ali tako da su sve rečenice napisane i izvode se s poretkom riječi unatrag. Premda izgovorene unazad, deformirane i lišene prvotna značenja, od glumca se zahtijeva da iste rečenice izgovori intencijom, motivacijom i smislom njenoga pravog značenja.

Pozivamo sve zainteresirane glumice i glumce da pošalju životopis i fotografiju na adresu audicija_audition@yahoo.com  do 20. srpnja 2010.

Svi koji su poslali potrebitu dokumentaciju bit će obaviješteni mailom 22. srpnja jesu li zadovoljili predselekciju.

Audicija/workshop održat će se u Puli od 05. do 08. kolovoza, a detaljnije informacije o mjestu održavanja bit će objavljene naknadno. Sudionici sami snose troškove smještaja i putovanja.