Preskočite na glavni sadržaj

Svjetska glazbena atrakcija Jack Johnson u Puli

Američki kantautor i surfer Jack Johnson 26. srpnja 2011. gostuje u pulskoj Areni, u sklopu turneje To The Sea. Po prvi puta hrvatska će publika uživo imati priliku čuti lagane i vesele folk-rock skladbe ovog mladog umjetnika rođenog na Havajima.
 
vrijeme: 26.07.2011. u 20.30 sati
mjesto: Zagreb, Croatia
url: http://www.revijaamaterskogfilma.hr/2008/
S pet izdanih albuma i preko 18 milijuna prodanih primjeraka mlada rock zvijezda poznata i kao veliki zaljubljenik u surfanje priredit će večer za pamćenje za sve njegove obožavatelje iz Hrvatske i regije.

You and your heart, te njegov posljedni singl Better together, samo su neki od hitova s njegovog posljednjeg albuma To the sea, kojim se upisao na svjetsku glazbenu scenu i koje će hrvatska publika imati priliku čuti uživo već ovog ljeta. 'Voda predstavlja našu podsvijest, a ta voda je za mene ocean', kaže Jack te dodaje 'doći do oceana zapravo znači zaroniti duboko u sebe i cijeniti ono što se nalazi ispod površine.'

Poznat po promicanju zaštite okoliša i recikliranja, Jack će u sklopu ove turneje kao i prethodne, surađivati sa neprofitnim organizacijama širom svijeta te će donirati gotovo dio zarade kako bi podržao očuvanje okoliša, umjetnost i glazbeno obrazovanje.

Jack Lohnson je rođen 18. svibnja 1975. u Oahi (Hawaii). Američki je folk rock pjevač, tekstopisac i surfer. 2001. godine postiže komercijalni uspjeh nakon izlaska njegovog debitantskog albuma Brushfire Fairyales. Od tada je izdao još četiri albuma, mnoge surferske filmove i singlove. Poznat je i po organizaciji godišnjeg događaja Kokua Festivala. Prodao je više od 18 milijuna albuma diljem svijeta. Najveći uspjeh u prodaji postigao je njegov albuma Sing A Longs and Lullabies sa četri milijuna prodanih primjeraka, slijedeći uspjeh filma iz 2006. Courious George. Sin je poznatog surfera Jeffa Johnsona. Diplomirao je na Sveučilištu Kalifornija, smjer Film. Veliki je borac u zaštiti okoliša, pa dio zarade s njegovih turneja I koncerata uvijek odlazi u Fondove za očuvanje okoliša.
 
Ulaznice za pulski spektakl u prodaji su u sustavu EVENTIM-a. (Select PR)