Preskočite na glavni sadržaj

Koncert grupe 'Wilco' na Zagrebačkom velesajmu

Koncert grupe 'Wilco' na Zagrebačkom velesajmu
Zbog velikog interesa za gostovanje grupe 'Wilco', koje će se održati 11. ožujka ove godine, koncert će se iz kluba 'Aquarius' premjestiti u Paviljon 9 Zagrebačkog velesajma.
vrijeme: 11.03.2012.
mjesto: Bjelovar, Croatia
url: http://www.lisinski-bj.hr/

Koncert će se održati u organizaciji INmusic festivala, koji će po prvi puta predstaviti novi koncertni prostor pomalo zanemarenog Zagrebačkog velesajma. Paviljon 9 odlikuje jedinstvena arhitektura koja ga čini jednim od najljepših koncertnih prostora regije.

Osim što je prostor idealan za koncerte kapaciteta od oko 2000 ljudi, pristup i dolazak posjetitelja također je maksimalno prilagođen budući da se, osim parkirnih mjesta na Zagrebačkom velesajmu, javni prijevoz nalazi točno ispred južnog ulaza koji će biti otvoren za posjetitelje koncerta.

Grupa 'Wilco' nedavno je nominirana za prestižnu nagradu Grammy, a njihov koncert u Paviljonu 9 najavni je koncert za nadolezeći INmusic festival koji će se održati 29. i 30. lipnja na Jarunu. Podrazumijeva se da kupljene ulaznice vrijede za novo mjesto održavanja koncerta!

Ulaznice za koncert grupe Wilco, koji će se održati 11. ožujka 2012. u Paviljonu 9, u prodaji su po cijeni od 200 kuna u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Vlaška 44, Maksimirska 16) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22) te online na www.ticketpro.hr. Cijena ulaznice na dan koncerta na ulazu dvorane iznosit će 220 kuna, ukoliko ih ostane u prodaji.