Preskočite na glavni sadržaj

Razgovor s umjetnikom / Zlatan Vehabović

U sklopu programa 'Ljetnog diskonta kulture', u četvrtak, 23. kolovoza, u 21 sat, u Atriju Cekate - a, održava se razgovor i druženje s umjetnikom Zlatanom Vehabovićem.
mjesto: Bol, Island of Brac, Croatia
url: http://www.cekate.hr
Zlatan je mlad i perspektivan umjetnik koji zasigurno ima mnogo toga za podijeliti s vama. Ovom prilikom predstavit će svoje najnovije radove.
Osim samog predstavljanja, imat ćete priliku za neformalan razgovor s umjetnikom, te ga možete pitati sve što vas zanima o njegovom stvaralaštvu (kako izgleda jedan njegov dan proveden u ateljeu, o ovogodišnjoj suradnji s Peugeotom i oslikavanju njihovog auta, kako se osjećao na vlastitoj izložbi u New Yorku, kako ga prihvaćaju klinci na likovnim radionicama-ili nešto drugo). 
 
Zlatan Vehabović je rođen u Banjoj Luci. Diplomirao je slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2006. Izlagao je na desetak samostalnih, te brojnim skupnim izložbama u Zagrebu, Beču, Berlinu, Bariju i New Yorku. Također, dobitnik je brojnih nagrada. Osim što je sudjelovao na brojnim izložbama kod nas i van Hrvatske, on je višegodišnji suradnik na programima likovnih radionica za djecu Cekate-a.