Preskočite na glavni sadržaj

Od valcera, preko rocka do jazza - koncert Big banda Samobor

Zagrebački glazbeni podij organizira glazbeni ciklus Koncerti u atriju, u sklopu programa 'Ljetni diskont kulture' Centra za kulturu Trešnjevka, na kojem sudjeluju mladi solisti i ansambli, profesionalni i amaterski, različitih glazbenih stilova. Večeras, 28. kolovoza, u 21 sat, na otvorenoj pozornici u atriju CeKaTe-a, nastupit će Gradska glazba Samobor - Big band i vokalni solisti iz orkestra pod vodstvom dirigenta Roberta Polgara. Ulaz je slobodan!
vrijeme: 28.08.2012. u 21 sat
mjesto: Pula, Croatia
url: http://sirupnation.com/

Gradska glazba Big band Samobor nastavlja tradiciju najstarije glazbe u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, dugu više od 200 godina. Uz impresivnu povijest i dugu tradiciju danas se okreće  i suvremenim vrijednostima i prihvaća trendove novoga vremena. Već nekoliko godina djeluje u formaciji (proširenog) Big Banda i okuplja vrlo mlada članove. Sukladno tome program koji njeguju iznimno je bogat, raznolik i atraktivan, te primjeren za sve uzraste.

Uz ritmove valcera, preko rocka do jazz standarda - od Straussa, preko Scotta Joplina i Duka Ellingtona do Jamesa Browna i Carlosa Santane - moći ćete i zaplesati (i zapjevati) s Big bandom Samobor i njihove vokalne i instrumetnalne soliste.