Preskočite na glavni sadržaj

Filharmonijski bal Zagrebačke filharmonije

Filharmonijski bal Zagrebačke filharmonije
Filharmonijski bal Zagrebačke filharmonije održat će se u petak, 28. prosinca, s početkom u 20,30 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Tom će prigodom orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnati maestro Michael Dittrich.
vrijeme: 28.12.2012. 20,30
mjesto: Zagreb; Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Trg Stjepana Radića 4
url: http://www.photodistorzija.com/
I uistinu nema onog tko će bolje prenijeti duh novogodišnjeg ozračja i glazbeno uzvišenih bečkih koncertnih dvorana dok valcerom 'Na lijepom plavom Dunavu' otpraćamo godinu iza nas. Inače član Bečkih simfoničara, maestro Dittrich odlikovan je od strane Predsjednika Austrije Počasnim zlatnim križem za nauku i umjetnost za umjetnička postignuća.

Maestru Dittrichu pridružit će se i naši priznati solisti: sopranistica Valentina Fijačko i tenor Miljenko Đuran. 'Režiju' koncerta i čitave plesne večeri potpisuje Krešimir Dolenčić.

U ovoj 'zvjezdanoj večeri' upoznat ćemo još jednu mladu glazbenu zvijezdu: Na koncertu bit će dodijeljena prestižna Nagrada za 'Mladog glazbenika godine' Zagrebačke filharmonije i Zagrebačke banke, koju će ove godine primiti 23-godišnji zagrebački pijanist Aljoša Jurinić.

Nakon koncerta, u predvorju dvorane Lisinski očekuje Vas ples i druženje uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije te pjevača Ricarda Luquea i Ivane Husar.