Preskočite na glavni sadržaj

1st Annual Adriatic TranceDance – Rovinj 04

U Rovinju se od 1.7. do 7.7. ove godine u organizaciji Međunarodnog centra za pokret i kreativnost održava 1st Annual Adriatic TranceDance seminar kojeg će voditi Wilbert Alix, jedan od osnivača TranceDance-a, međunarodno priznati suvremeni iscjelitelj i učitelj progresivne psihologije i neo-šamanističkih studija
vrijeme: 01.07.2004. 12 sati
mjesto: Rovinj,sportska dvorana Valbruna sport, ulica Mattea Benussija 1

Polaznici radionice susrest će se sa bogatim programom:
Trance Dance Journeys
Soul Hounting Healing Rituals
Journeying For Power (Spirit Animal Journeys)
Faces of Time Meditations
The 7 Tempels of the Soul
Trance Dance je jedinstvena kombinacija iscjeljujućih zvukova, dinamičnih ritmova, transformirajućih tehnika disanja i inovativnog korištenja poveza na očima koja potiče stanje transa uslijed kojeg su moguća duhovna buđenja, mentalna jasnoća, poboljšanje tjelesne izdržljivosti i emocionalno zdravlje. Voden jedinstvenim glazbenim temama koje su snimljene posebno za ovu metodu iscjeljivanja, Trance Dance vodi sudionike na unutarnje putovanje koje nije ograničeno našim uobičajenim shvaćanjima prostora i vremena. Ritualna putovanja u transu važan su dio šamanistickih i istočnih plesnih kultura već tisućama godina. Suvremeni pristup Trance Dance-u spaja bogato nasljede drevnih rituala s nekim iznenađujuće djelotvornim suvremenim metodama. Jedna od njih je korištenje poveza koji prekriva oči i time isključuje glavni ometač uma pomažući time unutarnju viziju koja otkriva skrivena značenja i daje odgovore na mnoga važna životna pitanja. Povez tako postaje alat koji sudionicima pomaže u uklanjanju svega što ih ometa i pomaže im da postanu svjedoci bogatstva vlastitih iskustava. Trance Dance usmjeren je na iscjeljivanje i našu vezu s duhom. Plesanjem u samoći mraka otkrivamo paralelne stvarnosti gdje su moguća rješenja na naizgled nerješive probleme. Kroz Trance Dance nestajemo, postajemo više poput svog duha, istovremeno manje vezani za probleme omogućavajući im da nestanu.
Raspored:
TranceDance počinje 1.7.2004., s programom u 12,00 sati, a završava 7.7.2004., večernjim programom, u 19,00 sati. Svaki dan program traje 7 sati, s odgovarajućim pauzama za odmor, i procesiranje uvida. Dio programa odvija se u jutarnjim, a dio u večernjim satima: od 9 – 12 i 19 –23, s velikom pauzom od 12 – 19 za rucak i slobodno vrijeme. Prvi i zadnji dan imaju prilagođen vremenski raspored sa 7 sati programa. Sudionici seminara mogu besplatno prespavati u prostorijama škole još jednu noć po završetku seminara.
Broj sudionika je ograničen.Kontaktirajte telefonom na 01/3737-508 ili putem e-maila na: trancedance@c-m-c.hr

Više: http://www.c-m-c.hr/trancedance/