Preskočite na glavni sadržaj

Vodič mobilnosti između EU i Kine - poziv

Mreža On the Move objavljuje online vodič za mlade europske umjetnike i stručnjake u kulturi koji su sudjelovali u programima mobilnosti u Kini. Pozivaju se svi zainteresirani koji bi sa svojim pričama htjeli sudjelovati u stvaranju ovog vodiča, da se jave do 31. listopada. Vodič će biti dostupan na Internet stranici mreže On the Move od siječnja 2014.
prijava: 31.10.2013
mjesto: Zagreb, Croatia
url: http://www.fantastic-zagreb.com/
Online vodič će sadržavati savjete, resurse i informacije koji se baziraju na postojećim online informacijama za europske umjetnike koji su prvi puta sudjelovali u programu mobilnosti u Kini.

Kako bi se vodič obogatio pričama umjetnika koji žive i rade na teritoriju Europske unije, pozivaju se svi koji su već imali slična iskustva mobilnosti, bilo kroz rezidencijalne programe, turneje, edukaciju, projekte suradnje ili sudjelovanje na događajima u Kini (festivalski susreti i sl.)

Stručni tim mreže On the Move proveo bi kratki intervju s umjetnikom (maksimalno 5 pitanja), a pokrile bi se sve discipline: od vizualnih do izvedbenih umjetnosti, multidisciplinarna umjetnost, film i video, kulturna baština, istraživanja itd.

Posebno su dobrodošle prijave umjetnika do 35 godina starosti (kad su prvi puta sudjelovali u programu mobilnosti u Kini), no organizatori su otvoreni za sve tipove povratnih informacija (bez obzira na dob), uz uvjet da su njihove priče povezane s navedenom temom.

Prijave poslati na: mobility@on-the-move.org