Preskočite na glavni sadržaj

EDU&TD / Radionica glasa i pjevanja s Anne Marie Blink

Radionica glasa i pjevanja nizozemske voditeljice Anne Marie Blink održat će se od 9. do 13. travnja u MM centru SC-a u Zagrebu. Prijave se primaju do 4. travnja 2014.
vrijeme: 09.04.2014.
prijava: 04.04.2014
mjesto: Zagreb; MM centar SC-a, Savska 25
url: http://www.sczg.unizg.hr

Anne-Marie Blink koristi „primitivni glas“ kako bi otvorila glas i dala polaznicima mogućnost da upoznaju cijelo tijelo i njegove potpune vokalne mogućnosti. Anne-Marie radi kao instruktorica glasa, voditeljica nekoliko zborova, pjevačica različitih stilova i održava radionice u Belgiji, Engleskoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Sloveniji, SAD-u i drugdje. Završila je Glas i didaktiku podučavanja i dirigiranja na konzervatoriju. Pohađala je mnoge tečajeve iz područja glasa, emocija i glazbe svijeta (world music). Također, koristi glas i pjevanje u terapeutske svrhe.

Radionica je namijenjena studentima i profesionalnim umjetnicima, odnosno svima onima kojima je u središtu zanimanja izvedba i izražajne mogućnosti izvođača, bio on/a muzičar/ka, kazalištarac/ka, vizualac/ka, performer/ica ili glasovni/a entuzijast/kinja.

Participacija je 400 kn, a za studente 350.

Raspored : 9.-13.4.2014. / 9.4. 17-21 sati ; 10.-13.4. 10-17 sati

Prijave s vašim kratkim životopisom, kratkim motivacijskim pismom i kontaktom (mobitel i e-mail) primaju se na edukultura.sc@gmail.com do 4. travnja do 12 sati. (14.4. Anne-Marie Blink će održati individualne satove poduke.)

Radionica se realizira u sklopu projekta Edukultura SC Kulture promjene Studentskog centra, uz potporu Ministarstva kulture RH i Ureda za kulturu, obrazovanje i sport Grada Zagreba.

Studentski centar / Kultura promjene