Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za 12. susrete plesnih grupa

Centar za kulturu Trešnjevka ove godine organizira 12. susrete plesnih grupa, a prijave su otvorene do 12. ožujka.
vrijeme: 27.03.2015.
prijava: 12.3.2015.
mjesto: Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb
Plesne skupine natjecat će se u četiri kategorije: klasični ples, suvremeni ples,  kategoriji step, društveni, jazz, show te kategoriji  urbani (street dance) plesni izričaj.

Grupe odabrane za nastup na 12. susretima plesnih grupa ocjenjivati će stručno povjerenstvo u sastavu: Ana Šaškor Jurić, Tamara Savićević i  Antonieta Šeketa Gleich.

Susreti će se održati u tri  termina – od 27. do 29. ožujka na Trešnjevačkoj će se plesnoj sceni predstaviti grupe koje će izvoditi – urbani plesni izraz,  termin od 10.do 12.travnja rezerviran je za show, jazz, društveni,  te step plesni izraz, dok je suvremeni i klasični plesni izraz na rasporedu  od 17. do 19. travnja. Novost na ovogodišnjim plesnim susretima je i kategorija Trepsići, a koja je namijenjena djeci od tri do pet godina.
Cilj Susreta prvenstveno je ostvarivanje mogućnosti za scenski nastup mladih plesača amatera i to pred brojnom publikom na velikoj plesnoj sceni,  te podizanje kvalitete amaterske plesne scene uopće. Tako je na Susretima održanima lani svoje plesno umijeće pokazalo više od 3.000 plesača iz cijele Hrvatske.
 
Više informacija o prijavama dostupno je ovdje.