Preskočite na glavni sadržaj

Zagrebačka premijera filma 'Burek'

U srijedu, 28. rujna, premijerno je prikazan film 'Burek' Vladana Nikolića u CineStaru Novi Zagreb. Film će se prikazivati od 29. rujna u CineStar kinima u 2i Film distribuciji.
vrijeme: 28.09.2016.
mjesto: Zagreb
url: http://www.2ifilm.hr/

Porcija omiljene hrane udružila je snage sjajnog glumačkog dua braće Trifunović, Branislava i Sergeja, u međunarodnoj komediji. Branislav Trifunović, koji je sinoć uveličao hrvatsku premijeru filma u CineStaru Novi Zagreb, pozdravio je uzvanike i pozvao ih nakon prikazivanja na jednu slasnu porciju bureka.

„Burek” je komedija koja govori o ekonomskoj krizi. Na originalan i duhovit način, glumci iz Grčke, Srbije, Amerike i s Cipra, kroz priču predstavljaju svako svoj narod, što i čini srž ovog filma. U svemu tome, svatko od tih likova upoznaje nekog novog tko mu mijenja život. A upoznaju se na porciji bureka.

Režiju potpisuje Vladan Nikolić, poznat po filmu „Tamo i ovde”, a pored Branislava i Sergeja u filmu igra i međunarodna ekipa među kojom su William Leroy, Katerina Misichroni, Jason Grechanek i Yorgos Nanouris.
 
Originalni naziv: Bourek
Žanr: Komedija
Trajanje: 90 min
Režija: Vladan Nikolić
Scenarij: Vladan Nikolić
Uloge: Sergej Trifunović, Branislav Trifunović, William Leroy, Katerina Misichroni, Christina Aloupi, Yorgos Nanouris, Robert Rees, Marios Ioannou, Al Nazemian, Jason Grechanek, Mari Yamamoto, Paul Sevigny
Zemlja produkcije: Grčka, SAD, Cipar
Jezik: engleski, srpski, grčki
Trajanje: 90 minuta