Preskočite na glavni sadržaj

Besplatna predstava u riječkom Primorskom botaničkom vrtu

Prirodoslovni muzej Rijeka poziva na predstavu 'Beba Bebač' Gradskog kazališta lutaka Rijeka, koja će se uprizoriti u Primorskom botaničkom vrtu Muzeja, u četvrtak, 29. lipnja, u dva termina; u 18 i u 19 sati, a posjetitelji će prije izvođenja predstave moći besplatno razgledati muzejske postave i izložbu 'Ta divna lebdeća stvorenja'.
vrijeme: 29.06.2017. 18 i 19 h
mjesto: Rijeka
url: https://hr-hr.facebook.com/Prirodoslovni.muzej.Rijeka/

Predstava o bebama, njihovom odrastanju i roditeljskim problemima nudi djeci i njihovim roditeljima šarmantan pogled na ono što novopečene roditelje očekuje, te na nepoznati unutarnji svijet mališana. Beba i Bebač podsjetit će odrasle da je uistinu važno činiti greške pa iznova pokušavati i učiti, a mališani će se možda po prvi put susresti s lutkarskom umjetnošću te u tom, za njih novom doživljaju pronaći kazališni ushit koji će ih pratiti u odrastanju.
 
Napomene:

• predstava je namijenjena djeci od 1 godine na više i njihovim roditeljima
• izvodi se u dva termina, u 18 i u 19 sati
• trajanje predstave: 25 min
• predstava je besplatna uz podizanje ulaznica. Ulaznice se rezerviraju na blagajni Gradskog kazališta lutaka Rijeka radnim danom od 9 do 12 sati, 051/325 690; blagajna@gkl-rijeka.hr, a podižu najranije sat vremena te najkasnije 20 minuta prije početka predstave na mjestu izvedbe.

Scenarist i redatelj: David Petrović
Dramaturški suradnici: Nataša Antulov, Goran Zelić i Andrea Špindel
Asistent redatelja: Goran Zelić
Autorica vizualnog identiteta: Nisa Hrvatin
Skladatelj: Olja Dešić
Oblikovatelj rasvjete: Sanjin Seršić
Izvode: Andrea Špindel i David Petrović