• HOME
  •  : 
  • MANIFESTACIJE

manifestacije


obljetnica, proslava

Međunarodni dan plesa 2017.

Međunarodni dan plesa obilježava se u četvrtak, 29. travnja 2017. 
 
festival

10. GFUK

Jubilarni 10. glumački festival u Krapini, otvara se 21. travnja 2017. godine i trajat će sedamnaest dana. Predstave će gostovati u sedam gradova i 24 općine unutar triju županija.   
 
festival

Festival znanosti 2017.

Petnaesto izdanje Festivala znanosti održava se diljem Hrvatske od 24. do 29. travnja 2017. Ovogodišnja tema festivala je - vrijeme. 
 
djeca, mladi

10. festival dječje knjige u CeKaTe-u

Od 25. travnja do 1. lipnja CeKaTe organizira jubilarni 10. Festival dječje knjige! Program zapičinje u utorak, 25. travnja 'branjem' slikovnica sa drveća u Parku Stara Trešnjevka, a nastavit će se svaki utorak i četvrtak s nizom radionica, predavanja, predstava i drugih, djeci i roditeljima zanimljivih, aktivnosti. Ulaz na sva događanja je besplatan.  
 
festival

18. Platforma.hr

Platforma.hr, manifestacija koja omogućuje plesnim umjetnicima da predstave svoj rad i ostvare međusobnu suradnju, ove godine postaje punoljetna - njezino osamnaesto izdanje održat će se od 20. travnja do 14. svibnja na nekoliko zagrebačkih lokacija.
 
festival

29. Muzički biennale Zagreb

Bogati program 29. izdanja Muzičkog biennala Zagreb broji više od 30 koncerata u samo osam dana, od 22. do 29. travnja, što znači da će se svakog festivalskog dana održati više događanja, na različitim lokacijama.
 

Uskoro:
festival, najave

24. međunarodni festival malih scena

Na 24. međunarodnom festivalu malih scena, koji će se održati u Rijeci od 2. do 10. svibnja, odigrat će se devet predstava kazališta iz Hrvatske, Srbije i Rusije. 
 
festival

Vukovart 2017.

Od 2. do 14. svibnja Vukovar, grad na Dunavu, postaje luka umjetnosti. U sklopu festivala Vukovart, Vukovar posjećuju jedna od najpoznatijih imena 3D Street Art scene iz cijelog svijeta (Eduardo Relero, Juandres Vera, Cuboliquido, Nikolaj Arndt, Alex Maksiov i Filip Mrvelj).  
 
festival

Mediteranski festival knjige

Prvi Mediteranski festival knjige održat će se od 3. do 7. svibnja 2017. u velikoj dvorani Gripe u Splitu. Ulaz je slobodan.
 
festival

11. ARS ORGANI SISCIAE

11. izdanje Međunarodnog orguljaškog festivala ARS ORGANI SISCIAE - Orguljaška baština Sisačke biskupije, održava se od 4. do 9. svibnja 2017. 
 
festival

10. Rovinj Photodays

Jubilarno, deseto izdanje jednog od najvećih regionalnih festivala fotografije - Rovinj Photodays, održat će se 5. i 6. svibnja 2017. u tom istarskom gradu, s nizom izložbi, radionica, prezentacija, pregleda portfolia, susreta fotografa i ljubitelja fotografije. 
 
festival, najave

24. festival glumca

Siniša Ružić, izbornik 24. Festivala glumca, od 61 prijavljene predstave odabrao je njih 18 koje će publika moći pogledati od 12. do 20. svibnja 2017. godine u gradovima Vukovarsko-srijemske županije: ovogodišnjem gradu domaćinu - Vinkovcima, zatim Vukovaru, Županji, Iloku i Otoku.
 
festival, najave

4. DokuMa Film Festival

Udruga za proizvodnju, promociju, distribuciju filmskog i audio-vizualnog stvaralaštva 'Dokuma' iz Makarske organizira četvrti po redu DokuMa Film Festival koji će se održati od 30. svibnja do 3. lipnja 2017. u Makarskoj.
 
festival, najave

8. festival Trsat - festival hrvatskih katoličkih filmova

U najstarijem hrvatskom marijanskom svetištu Trsat u Rijeci će se od 1. do 3. lipnja 2017. održati osmi po redu Festival Trsat - festival hrvatskih katoličkih filmova, kojega organizira Istra film iz Rijeke uz pomoć Turističke zajednice Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Hrvatskog audivizualnog centra i Franjevačkog samostana Trsat.  
 
festival, najave

15. Tabor Film Festival

Petnaesto izdanje Tabor Film Festivala, međunarodnoga festivala kratkometražnog filma, održat će se od 6. do 9. srpnja u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću, a uz filmski dio festival će ponuditi i popratni glazbeni program na pet pozornica, najavili su u utorak organizatori na konferenciji za novinare u dvorcu Veliki Tabor. 
 


http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu