• HOME
  •  : 
  • MANIFESTACIJE

manifestacije


smotra, revija, pučka svečanost (fešta)

191. Samoborski fašnik

Sve je spremno za 191. izdanje Samoborskog fašnika, koji će se od 17. do 28. veljače održavati na samoborskim ulicama. U subotu, 18. veljače, u 13 sati predviđeno je službeno otvorenje ovogodišnjeg Fašnika, dolazak povorke, SUDAR Percussion Ensemble, predaja ključeva i proglašenje Slobodne Fašničke Republike.
 
festival

13. ZagrebDox

ZagrebDox, najznačajniji regionalni festival posvećen dokumentarnom filmu, ove će se godine održavati od 26. veljače do 5. ožujka, a u Kaptol Boutique Cinema prikazat će se više od 120 zanimljivih i uzbudljivih dokumentarnih priča iz cijeloga svijeta.
 
susret

13. VIRKAS

Virovitički kazališni susreti, 13. Virkas, održat će se od 10. veljače do 11. ožujka, a na programu su i dvije premijere te gostujuće predstave iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.
 
najave

Riječki karneval 2017.

Riječki karneval počet će 17. siječnja na blagdan sv. Antona ili Antonju i trajat će do Pepelnice 1. ožujka, a u velikoj međunarodnoj povorci 26. veljače očekuje se oko stotinu maskiranih karnevalskih skupina s oko 10.000 maškara.
 
festival

2. KinoKino Festival

Međunarodni filmski festival za djecu KinoKino, čije će se drugo izdanje održati od 21. do 26. veljače u zagrebačkom kinu Europa, ponovno će najmlađim gledateljima ponuditi šarolik izbor filmova, od novije produkcije do klasika.
 

Uskoro:
smotra, revija, djeca, mladi

5. Međunarodna revija filmova za djecu i mlade u Čakovcu

Centar za kulturu Čakovec organizira program europskog filma za djecu i mlade s ciljem razvoja medijske kulture i promocije filmske umjetnosti u školama. Revija će se održati od 27. veljače do 2. ožujka 2017.
 
festival

27. festival Jazz.hr/proljeće

Festival Jazz.hr/proljeće 2017. održat će se od 23. do 25. ožujka ove godine na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu, a trodnevni festivalski program obuhvaćat će koncerte i glazbene radionice.
 
festival, najave

Zagreb Guitar Festival 2017.

Neki od najvećih svjetskih klasičnih i jazz gitarista, među kojima su i dobitnici Grammyja, nastupit će na trećem izdanju Zagreb Guitar Festivala, koji će se održati od 26. ožujka do 1. travnja 2017. 
 
festival, djeca, mladi

10. Mali Marulić

Za sudjelovanje na jubilarnom desetom Festivalu hrvatske drame za djecu Mali Marulić prijavljeno je ukupno 26 predstava iz Hrvatske i Slovenije, a izbornik Tomislav Zajec odabrao je sedam koje će biti izvedene u natjecateljskom dijelu programa. Ove godine festival se održava u Splitu i Zagrebu.
 
festival, najave

29. Muzički biennale Zagreb

Međunarodni festival suvremene glazbe 29. Muzički biennale Zagreb održat će se od 22. do 29. travnja 2017. na nekoliko zagrebačkih lokacija. Organizatori najavljuju program koji će publiku iznenaditi te joj ponuditi i očekivano i neočekivano.
 


http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu