Preskočite na glavni sadržaj

Proglašenje dobitnika nagrade 40. splitskog salona 'Emanuel Vidović'

Stručni ocjenjivački žiri u satavu: Ive Šimat Banov, Željko Marović i Božo Kesić, donio je odluku prema kojoj će za Glavnu nagradu 40. Splitskog konkurirati idejna rješenja i modeli (abecednim redom) sljedećih autora: Josip Bosnić, Kažimir Hraste, Denis Krašković, Manuela Pauk i Boris Šitum. 
vrijeme: 06.11.2018.
mjesto: Split, Dioklecijanovi podrumi
url: http://hulu-split.hr/

Nagradu Emanuel Vidović ove godine sponzorira Croatia osiguranje. Dobitniku nagrade će uz plaketu biti dodjeljena novčana nagrade u iznosu 10.000 kn, a HULU će pokrenuti inicijativu da se dobitno rješenje realizira u javnom prostoru.

Zbog iznadprosječne kvalitete dospjelih radova, ali uz limitirane mogućnosti za dodjelu obeštećenja i razmatranja većeg broja autora kvalitetnih rješenja za završnicu Salona, žiri je uz odabir petero autora za završni krug odlučio pohvaliti i umjetnike: Goran Balić, Dragan Dužević, Nikola Džaja, Tihomir Matijević, Ivana Puljić.

Dobitnik nagrade Emanuel Vidović bit će proglašen na zatvaranju izložbe ''Mjesto za umjetnost'' u utorak 6.11. 2018. u 20h u Dioklecijanovim podrumima (Zapad).

https://www.facebook.com/hulu.split/