Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za predstavljanje umjetnika na portalu 'Zagrebački likovni umjetnici' u 2019.

HDLU Zagreb poziva umjetnike na predstavljanja na portalu 'Zagrebački likovni umjetnici' u 2019. godini. Natječaj je otvoren do 10. siječnja 2019. 
prijava: 10.01.2019
url: https://likumzg.wordpress.com

Portal ”Zagrebački likovni umjetnici” digitalna je platforma za neprofitnu promociju hrvatskih i zagrebačkih likovnih umjetnika, koji kontinuirano djeluju na hrvatskoj likovnoj sceni. Od 2015. godine, HDLU Zagreb kao strukovno likovno udruženje koje okuplja umjetnike na području Zagreba, ali i šire, intenzivno radi na promociji umjetnika, umjetničkih udruga, izložbi i različitih galerija na portalu ”Zagrebački likovni umjetnici”.

Umjetnici zainteresirani za sudjelovanje u natječaju trebaju na mail udruge hdlu.zagreb@outlook.com do 10. siječnja 2019. poslati svoju profesionalnu biografiju, osobnu fotografiju, te do 30-ak fotografija svojih karakterističnih djela, u attachmentu maila u jpg. formatu, sa nazivima, dimenzijama i opisom tehnika u kojima su djela nastala, kako bi im se na portalu napravila virtualna galerija. U obzir dolaze slike, skulpture, crteži, grafike, ilustracije i umjetničke fotografije.
U prilogu maila, umjetnici mogu dostaviti i neke recenzije sa prijašnjih izložbi ili vlastitu izjavu o svom umjetničkom radu, te linkove na svoje web stranice i blogove ako ih imaju i kontakt podatke po želji.
 
Opširnije:
https://likumzg.wordpress.com/