Preskočite na glavni sadržaj

Sve epizode HBO-ove serije 'Uspjeh' dostupne od 6. siječnja

Prva serija iz originalne HBO Europe produkcije u našoj regiji 'Uspjeh' imat će premijeru 6. siječnja, kada će svih šest epizoda istovremeno biti dostupno gledateljima na platformi HBO GO. Istog dana prva će epizoda biti prikazana u 20 h na HBO kanalu, nakon čega će po jedna nova epizoda biti emitirana nedjeljom u istom terminu.Snimanje ove serije se većinom odvijalo u Zagrebu, a trajalo je od početka ožujka do kraja svibnja. 'Uspjeh' je snimljen u okviru sustava poticaja koje, u suradnji s Ministarstvom kulture, provodi HAVC.
vrijeme: 06.01.2019.
url: https://www.facebook.com/hbohr/
Serija će istog dana imati premijeru u svim zemljama regije (Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori), te diljem Centralne Europe, Skandinavije i u Španjolskoj. Prva epizoda je već dostupna besplatno na HBO Adria YouTube kanalu.
 
Scenarij šestodijelne serije Uspjeh potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobjednika HBO Adria First Draft natječaja, a redatelj je oskarovac Danis Tanović.
 
Izvršni producenti serije su Steve Matthews i Johnathan Young (HBO Europe), nadzorna producentica je Emma Turner (HBO Europe), producenti su Ana Balentović (HBO Europe), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan).
 
Radnja Uspjeha prati isprepletene priče četvero neznanaca, od kojih se svaki na svoj način bori sa svakodnevnicom života u gradu, koje je nepovratno povezao nasilan događaj. Kako se posljedice njihovih djela počinju uvlačiti u svaki aspekt njihovih života, ti obični ljudi s različitim životnim pričama odlučuju ponovno uspostaviti kontrolu nad svojim životima.
 
U glavnim ulogama su Toni Gojanović, Tara Thaller, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu i Marija Škaričić, dok ostale uloge nose, između ostalih, Goran Bogdan, Goran Nabojec, Leon Lučev, Nikša Butijer, Tena Gajski, Ivana Roščić i mnogi drugi.
 
Izvor: HAVC