natječaj, audicija

Audicija za predstavu 'Sve što nije tvoje'


vrijeme: 27.10.2016. - 30.10.2016.
mjesto: Zagreb

Raspisana je audicija za kazališnu predstavu 'Sve što nije tvoje' koja nastaje pod režijskom palicom Lejle Jerković. Audicija je otvorena kako za one s iskustvom, tako i za one bez iskustva; glumice i glumce, mlađe i starije generacije. Datumi održavanja su 27. listopada s početkom u 19 sati te 30. listopada, s početkom u 11 sati.

Sama predstava je autorski projekt koji je započeo kao završni rad na Ženskim studijima no ubrzo se razvio u samostalni projekt koji će uključivati i ostale oblike dijaloga s publikom.
 
Predstava je eksperimentalna drama koja u nekoliko situacija prikazuje odnos žena-tijelo-glas-društvo. Prožeta je poezijom i otvara mnogo pitanja u glasu i u tijelu likova (rijetko gdje ih zatvara)
 
Istražuje koliko često prihvaćamo svakodnevne diskriminatorne situacije i razmišljamo li o njima kao diskriminatornima uopće. Pita se i koliko od toga je nametnuto / naučeno a koliko promišljamo, te podiže i vječno pitanje: koliki intenzitet nepravde mora postojati da bi mi kao društvo reagirali.
 
Traže se glumice i glumci s područja Zagreba koje i koji bi se uhvatili u koštac s pregršt likova različitih dobi i pozadina u predstavi koja ocrtava poziciju žena u društvu.

Audicija je otvorena za sve, traže se različiti profili ljudi.

Više informacija o projektu i kako se prijaviti na:

https://www.facebook.com/events/349817748688794/

http://predstava.wixsite.com/svestonijetvoje
 

(R.P.B., 20.10.2016)