natječaj

Raspisan natječaj za Šantićev festival djece pjesnika


vrijeme: 26.10.2016. - 05.02.2017.
prijava: 31.12.2016..
mjesto: Mostar, BiH
organizator: Srpsko prosvjetno i kulturno društvo (SPKD) Prosvjeta Mostar

Povodom obilježavanja godišnjice smrti  pjesnika Alekse Šantića, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo (SPKD) Prosvjeta Mostar organizira četvrti Šantićev festival djece pjesnika koji će se održati početkom veljače 2017. godine. Na festivalu mogu sudjelovati učenici osnovnih škola iz sljedećih država: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija.
Organizatori pozivaju škole, nastavnike jezika, voditelje literarnih i recitatorskih sekcija da motiviraju svoje učenike za prijavu te učenike da se prijave i pošalju svoje radove na natječaj.
 
Nadamo se da će ovaj natječaj animirati mlade da se odazovu u što većem broju i pokažu svoj dar i ljubav prema pisanju poezije. Sve koji se odluče prijaviti na natječaj treba da obavezuje i ime  velikog pjesnika Alekse Šantića koji je slavu Mostara pronosio širom svijeta. U tom smislu svim učesnicima na knatječajuz želimo puno sreće i dobrodošlicu u magični poetski svijet.
 
Način prijave na konkurs:                                                                       
 
Svoje radove (najviše tri) dostaviti do 31.12.2016. godine na adresu:
SPKD Prosvjeta Mostar,
Maršala Tita 178,
88000 Mostar
Bosna I Hercegovina 
ili putem e-maila: prosvjetamo@gmail.com

Za sve informacije, obratite se na broj telefona- 063 246 760, Goran Kosanić, generalni sekretar SPKD Prosvjeta, Mostar.  
 

(L.V., 26.10.2016)