Preskočite na glavni sadržaj

Sven Väth i Nina Kraviz nastupit će na Sea Star festivalu u Umagu

Trostruki dobitnik nagrade za najboljeg svjetskog DJ-a Sven Väth i popularna ruska DJ-ica Nina Kraviz glavni su DJ-evi ovogodišnjeg Sea Star festivala elektronske glazbe, koji će se 24. i 25. svibnja održati u laguni Stalla Maris u Umagu, priopćili su u petak iz Los Angeles Agency (LAA).
vrijeme: 24.05.2019.
mjesto: Umag
url: https://www.seastarfestival.com/
Nastupe na trećem izdanju festivala elektronske glazbe Sea Star potvrdili su Sven Väth i Nina Kraviz, a na dvodnevom festivalu među prvim najavljenim DJ-evima su i Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein te Unique.
 
Svi izvođači festivala bit će poznati do kraja veljače, a u sklopu festivala održat će se Welcome party dan uoči festivala, 23. svibnja, te Closing party 26. svibnja, najavili su iz LAA-a.
 
Sven Väth trostruki je dobitnik nagrade za najboljeg svjetskog DJ-a, a 2019. godine navršava 20 godina održavanja poznatog Cocoon partya na španjolskom otoku Ibiza.
 
"Njegova vizija, počevši od prvih koraka davne 1982., preko nebrojenih izdanja i klupske revolucije na Ibizi, te progresivnog Cocoon Recordingsa, oduvijek je bila priznanje pozitive koju plesna glazba nosi sa sobom", istaknuli su organizatori u priopćenju. Väthu je grad Frankfurt 2015. dodjelio Goetheovu plaketu za izniman doprinos kulturnom životu grada.
 
Nina Kraviz izvođačica je koja je zadnjih nekoliko godina nastupala na Exit festivalu u Novom Sadu, te na drugim vodećim festivalima elektronske glazbe, a ističe se kao jedna od vodećih DJ-eva elektronske scene. (Hina)