Preskočite na glavni sadržaj

Radionice POI žongliranja na Maloj sceni Hrvatskog doma u Karlovcu

Savez Udruga KAoperativa poziva sve zainteresirane na uključivanje u uvodnu radionicu POI žongliranja u prostoru Male scene Hrvatskog doma. Radionica je prva u ciklusu početničkog POI tečaja i namijenjena je za sve zainteresirane bez obzira na prethodno znanje i poznavanje POI tehnike. Broj sudionika je ograničen, a sudjelovanje besplatno!
vrijeme: 25.02.2019. 18 h
mjesto: Karlovac; Mala scena Hrvatskog doma, Frana Kurelca 4
url: https://www.facebook.com/malascenahd/
Poi je forma plesa, vrsta žonglerske tehnike kroz koju  se  manipulacijom objekta stvara niz ritmičkih i geometrijskih uzoraka. Ovo je vještina koja će izmamiti tvoju kreativnu crtu na površinu i dovesti te u sinergiju duha,uma i tijela.


Na tečaju se polaznici upoznaju s terminologijom,samim objektom  i uče sve osnovne elemente poi pokreta. Tečaj je fokusiran na tehniku,ali i improvizaciju i razumijevanje kako efektno manipulirati poi i stvoriti osnovnu bazu pokreta. Ukoliko ne posjedujete rekvizite potrebne za radionicu, biti će Vam osigurani od strane voditelja.


Voditeljica radionice je karlovačka poi perfomerica Gabrijela Brletić/Magmatikka.


Termin 1


(25.2.2019. 18:00h ) Početni sat- dvorana


Uvod u poi svijet, terminologiju i upoznavanje s objektom . Učenje osnovnih pokreta, istraživanje prostora oko sebe.


Prijavni obrazac


Program provodi Savez udruga KAoperativa uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu projekta „Scena za sve“.


Facebook event