Preskočite na glavni sadržaj

Na INmusicu i švedski rockeri 'The Hives'

Garage rock bend 'The Hives' iz Švedske nastupit će na 14. izdanju INmusic festivala, koji će se na zagrebačkom Jarunu održati od 24. do 26. lipnja, priopćili su u utorak organizatori.
vrijeme: 24.06.2019.
mjesto: Zagreb; Jarun
url: https://www.inmusicfestival.com/
 

'The Hives' su se službeno okupili 1993. godine, a debitantski album "Barely Legal" objavili 1997. Svjetski uspjeh postigli su 2000. godine s drugim albumom "Veni Vidi Vicious" i singlom "Hate to Say I Told You So".

 

Treći album "Tyrannosaurus Hives" objavili su 2004. godine, četvrti studijski, ujedno i najprodavaniji album benda "The Black and White Album" 2007. godine, dok je peti studijski album "Lex Hives" izašao 2012. godine.

 

The Hives uvijek nastupaju u crno-bijelim odijelima koja su im kroz godine postala zaštitni znak, a na jarunskoj pozornici ovoga ljeta izvest će svoje najpoznatije pjesme "Walk Idiot Walk", "Hate To Say I Told You So", "Main Offender", "Try It Again" i "Antidote".

 

Švedski bend tako se pridružuje popisu izvođača na kojem su The Cure, Foals, Suede, Garbage, LP, Kurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi Tukker, Peter Bjorn and John, Skindred te Zeal & Ardor, navode organizatori festivala. (Hina)