Preskočite na glavni sadržaj

Poziv za voditelje kreativnih radionica za građanstvo

Hrvatsko dizajnersko društvo, Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti i Muzej za umjetnost i obrt pozivaju zainteresirane članove HDD-a i ULUPUH-a i druge profesionalce iz srodnih područja da se prijave za voditelje kreativnih radionica za građanstvo koje će se održavati u sklopu projekta Centar oblikovanja svakodnevice, a kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 
prijava: 01.04.2019

Pozivaju se zainteresirani da se jave s prijedlozima za radionicu, koja može biti iz bilo kojeg područja djelovanja MUO-a, ULUPUH-a i HDD-a. Potiču se radionice interdisciplinarnog karaktera.

Radionice su namijenjene različitim dobnim skupinama polaznika (osnovnoškolski i srednjoškolski uzrast, odrasli, treća životna dob), a moguće je prijaviti radionice za jednu ili više kategorija polaznika.

Tipovi radionica

• Design Thinking (osnovnoškolci i srednjoškolci) – predviđene su 4 dvodnevne radionice
• Međugeneracijske radionice (polaznici različitih generacija, poželjno u paru: npr. članovi uže ili šire obitelji, prijatelji i sl.) – predviđene su 3 trodnevne radionice, od kojih je jedna radionica keramike
• Afterwork radionice – predviđene su 4 dvodnevne radionice, od kojih su dvije radionice keramike
• Treća životna dob (65+) – predviđene su 4 dvodnevne radionice, od kojih je jedna radionica keramike

Rok za prijavu za prvu radionicu za školarce je do 18. ožujka, a za sve ostale radionice do 1. travnja 2019.

Opširnije:
http://dizajn.hr/blog/poziv-za-voditelje-kreativnih-radionica-za-gradanstvo/