Preskočite na glavni sadržaj

Tribina 'Kazalište i mladi': Mogu li učenici spasiti Zemlju?

'Mogu li učenici spasiti Zemlju?' tema je tribine 'Kazalište i mladi' koju će portal Srednja.hr održati u ponedjeljak, 18. ožujka, u 18 sati, u Zagrebačkom kazalištu mladih, u dvorani Polanec. Ulaz je slobodan!
vrijeme: 18.03.2019. 18 h
mjesto: Zagreb; Zagrebačko kazalište mladih, Teslina 7
url: https://srednja.hr/
Je li došlo vrijeme velikih društvenih promjena? Koliko učenici mogu imati utjecaja na političare koji donose odluke? Hoće li učenici potaknuti promjene? I mogu li učenici spasiti Zemlju?

 

To su neka od pitanja koja ćemo postaviti na tribini portala Srednja.hr u ZKM-u, gdje ćemo razgovarati s hrvatskim učenicima koji prosvjeduju za klimu i znanstvenicima koji se bave ovom tematikom.

 

Svakog mjeseca održat će se jedna tribina u serijalu „Kazalište i mladi“ u kojem ćemo otvoriti neku od tema usko povezanih s mladima, o kojoj još nitko nije pričao na ovakav način. Želimo razgovarati, čuti različita mišljenja i doći do konstruktivnih rješenja. Pobrinut ćemo se da sudionici tribina budu dobro uključeni u teme o kojima ćemo razgovarati, a da rasprava nikada ne bude dosadna. Serijal tribina Srednja.hr organiziramo u suradnji sa Zagrebačkim kazalištem mladih.