Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave na 4. Reviju studentskog filma

Četvrta Revija poziva autore da prijave svoje filmove i tako sudjeluju u programu koji donosi najbolje od regionalnog studentskog filmskog stvaralaštva. Ove godine svoja vrata otvara studentima iz Hrvatske, ali i Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore te im nudi prostor za upoznavanje regionalnih autora, publike i budućih filmaša. Prijave filmova za 4. Reviju studentskog filma otvorene su do 1. travnja 2019. i to u kategorijama Festivalskog i Revijskog programa.
vrijeme: 02.05.2019.
prijava: 01.04.2019
mjesto: Zagreb
url: https://www.revijastudentskogfilma.org/
Revija je osmišljena kao program namijenjen promoviranju studentskog audiovizualnog sadržaja.

 

Festivalski program čini konkurencija filmova koji su nastali u produkciji filmskih i umjetničkih akademija iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Revijski program je konkurencija filmova studenata i studentica koji pohađaju neko od viših učilišta (sveučilište, veleučilište, visoka škola) u navedenim državama. Studenti umjetničkih akademija mogu birati u koji će se program prijaviti.

 

Prijavljeni filmovi moraju biti završeni u 2018. ili 2019. godini, a maksimalna duljina trajanja je 30 minuta. Prijaviti se mogu filmovi bilo kojeg roda (dokumentarnog, eksperimentalnog, igranog) i žanra, kao i drugi audio-vizualni sadržaji poput animacija, intervjua, reportaža i namjenskih videa (reklame, glazbenih videa). Moguće je prijaviti maksimalno dva rada, a prijava je besplatna.

 

Više informacija o prijavi ovdje.

 

Program će se odvijati tijekom četiri festivalska dana, od 2. svibnja do 5. svibnja 2019. godine u MM centru Studentskog centra u Zagrebu. Reviju studentskog filma organizira udruga Grupa sedam i Akademski filmski klub, a program se izvodi u partnerstvu sa Studentskim centrom u Zagrebu i Kinoklubom Zagreb.