Preskočite na glavni sadržaj

Koncert za život 22. ožujka u 'Lisinskom'

Zagrebačka filharmonija održat će jubilarni, deseti po redu, Koncert za život u petak, 22. ožujka u 19.30 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Koncertom koji se održava u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja, slavit će se život uz nastup Zagrebačke filharmonije i čelista Luke Šulića pod ravnanjem maestra Dmitrija Kitajenka, a izvodit će neka od najljepših djela glazbene literature. 
vrijeme: 22.03.2019.
mjesto: Zagreb, KD Vatroslava Lisinskog

Na programu će se naći djela A.R. Korsakova, P.I. Čajkovskoga i S. Rahmanjinova, a svi građani koji žele uživati u raskošnoj glazbenoj večeri mogu ulaznice po cijeni od 80, 100, i 150 kn kuna kupiti na blagajni Zagrebačke filharmonije ili online na ulaznice.hr te pomoći radu Zaklade Ana Rukavina.

Koncertom za život i ove godine, uz prve dane proljeća, slavimo Anin rođendan, prisjećamo se maestra Vjekoslava Šuteja te njima u čast – slavimo život!

Dosadašnjim djelovanjem Zaklade iz Hrvatskog registra izdan je ukupno 101 transplantant za hrvatske i inozemne pacijente čime je 101 teško oboljela osoba iz Hrvatske i inozemstva dobila priliku za život. Od 150 građana, koliko ih je bilo upisano na početku rada Zaklade, danas je taj broj povećan na više od 61.000 potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.
 


https://zaklada-ana-rukavina.hr