Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za 21. Školu medijske kulture 'Dr. Ante Peterlić'

Profesori, odgajatelji, studenti, klubovi, udruge i samostalni autori koji žele o filmu učiti, usvojiti sve potrebne vještine za prenošenje znanja i raspravljati s filmskim profesionalcima, mogu se prijaviti do 15. lipnja 2019. godine.
prijava: 15.06.2019
mjesto: Varaždin
url: http://www.hfs.hr/
Škola medijske kulture 'Dr. Ante Peterlić' pravi je izbor za sve učenike, studente i profesore koji žele proširiti znanja iz medijske pismenosti, upoznati se s filmskom teorijom, kao i ostalim aspektima medijske kulture u Hrvatskoj i u svijetu. Također, Škola medijske kulture jedan je od pet najvažnijih projekta medijskog opismenjavanja kroz koji je u 20 godina postojanja prošlo više od 2500 polaznika.

Svi profesori, odgajatelji, studenti, klubovi, udruge i samostalni autori koji žele o filmu učiti, usvojiti sve potrebne vještine za prenošenje znanja i raspravljati  s najvećim filmskim profesionalcima mogu se prijaviti do 15. lipnja 2019. godine na stranicama Hrvatskog filmskog saveza.


U deset intenzivnih i zanimljivih filmskih dana plan rada raspoređen je u predavanja, metodičke radionice, video radionice, večernje projekcije filmova i jutarnje skupne rasprave o filmu.


Škola medijske kulture 'Dr. Ante Peterlić' održava se od 18. do 28. kolovoza u Varaždinu. Više o programu pročitajte na ovoj poveznici.


Izvor: HAVC