Preskočite na glavni sadržaj

Koncert sopranistice Antonelle Malis u 'Lisinskom'

Sopranistica Antonella Malis, glazbenim putovanjem naziva 'La Primavera' obilježit će dvadeset i jednu godinu umjetničkog djelovanja, 4. travnja u KD Vatroslava Lisinskog.
vrijeme: 04.04.2019.
mjesto: Zagreb, KD Vatroslava Lisinskog

Publika će moći uživati u mnogobrojnim glazbenim interpretacijama, najljepšim ljubavnim baladama svjetskih i hrvatskih evergreena, songovima iz mjuzikla, nostalgičnom fadu i neodoljivom šarmu francuske šansone. 

Antonella Malis u svojoj međunarodnoj karijeri ostvarila je uspješne suradnje s mnogobrojnim glazbenicima i ansamblima poput orkestra Original Wiener Strauss Cappelle iz Beča i zapažene nastupe u najprestižnijim koncertnim dvoranama. Iako je na pozornici od svoje četvrte godine, početak profesionalne operne karijere dogodio se na nastupu za vrijeme studija opernog pjevanja i magisterija u Rimu 1998. godine u organizaciji hrvatskog veleposlanstva, nakon čega su slijedili nastupi na RAI televiziji, pred Papom Ivanom Pavlom II. i Benediktom XVI. Nastupala je kao Tatjana u operi “Evgenij Onjegin” s Moskovskim državnim simfonijskim orkestrom u sklopu Europskih turneja, a pored glumačkih ostvarenja u dramskoj predstavi “Amadeus” i mjuziklu “Nunsens” (“Redovnice nastupaju”) u zemlji i inozemstvu.