Preskočite na glavni sadržaj

Močvarni laboratorij u Križevcima

U sklopu Močvarnog Laboratorija u Klubu kulture će se uskoro održavati veliki broj radionica za mlade pod mentorstvom stručnih voditelja/ica. Radionice će biti u potpunosti besplatne, a financira ih Ministarstvo znanosti i obrazovanja.
vrijeme: 12.04.2019.
mjesto: Križevci; Klub kulture
url: https://www.klubkulture.org/
Popis radionica:

Dramske radionice (voditelj: Mario Kovač)

Novinarske radionice (voditelj: platforma Kurziv)

Radionice rock fotografije (voditelj: Mladen Pobi)

Tonske radionice (voditelj: Filip Pacak)

Radionice scenske rasvjete (voditelj: Andrija Santro)

Radionice zapadnoafričkog ritma (voditelj: Kazimir Mikašek)

Radionice sitotiska (voditelj: Nikola Mijatović)

 

Ciljevi projekta su omogućavanje kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za mlade kroz neformalno obrazovanje; pružanje obrazovanja u područjima koja nisu zastupljena postojećim oblicima formalnog i neformalnog obrazovanja; razvijanje kreativnosti mladih te poticanje mladih na samoobrazovanje, samoinicijativnost i aktivnu participaciju te poticanje kulturne afirmacije mladih.

 

Suradnici na projektu: Udruga URK - Klub Močvara i Srednja škola "Ivan Seljanec" Križevci

Močvarni laboratorij - Tonske radionice

 

Radionice:

12.-14. travnja od 11 do 17h

Klub kulture

 

Tonski tehničari su često najzaslužniji da sve na koncertu prođe u najboljem redu. Često su isto tako i ljudi u sjeni za koje rijetko čujete i rijetko ih vidite, a zapravo su jedni od temelja dobrog koncerta. Naravno, da bi dostigli tu razinu potrebno je godine i godine rada, truda, učenja i strpljenja, ali treba negdje i početi. Zato Močvarni laboratorij ima idealnu priliku za sve zainteresirane!

 

Tonske radionice u sklopu Močvarnog laboratorija osmišljene su na način da u svega nekoliko dana polaznici dobiju osnovno znanje za razvijanje svojih potencijalnih tonskih vještina, ili možda usavršavanje postojećih. Kroz teoriju i praktičan rad, polaznici će biti upoznati sa vrstama opreme s kojom će se susretati u poslu, teorijom zvuka, spajanjem opreme, snimanjem, miksanjem zvuka i još puno toga!

 

Voditelj radionice, Filip Pacak, se već 6 godina bavi audio inženjeringom te je svoje obrazovanje stekao u Ljubljani na SAE Institutu, gdje je završio preddiplomski studij. Od tada je radio na više vrsta tonskog posla (televizija, radio, koncerti, studio, live streaming...), te uspješno vodi radionice po Zagrebu i šire već 2. godinu zaredom.

 

Želiš i ti postati tonski tehničar? Prijavi se na besplatnu radionicu i kreni svojim putem! Prijave na: kontakt@klubkulture.org ili putem telefona na 048/711-073

 

*Održat će se ukupno 3 radionice (petak, subota i nedjelja) od 11 do 17h uz pauzu.