Preskočite na glavni sadržaj

Laibach i Tram 11 ovoga ljeta u Muzeju suvremene umjetnosti

Kultna slovenska grupa Laibach dolazi u Muzej suvremene umjetnosti u subotu, 15. lipnja, dok 13. srpnja u sklopu Ljeta u MSU-u nastupa i Tram 11, izvijestili su u utorak iz Los Angeles Agency (LAA).
vrijeme: 15.06.2019.
mjesto: Zagreb; MSU
url: http://www.msu.hr
 

Grupe Laibach i Tram 11 održat će ovoga ljeta koncerte u Zagrebu u sklopu tradicionalnog ljetnog niza koncerata pod zajedničkim nazivnikom 'Ljeto u MSU'. Laibach tako dolazi u Muzej suvremene umjetnosti u subotu 15. lipnja, a Tram 11 13. srpnja, stoji u priopćenju LAA-a.

 

Slovenskom Laibachu će ovo biti prvi koncert u Zagrebu nakon 2017., kada su u Tvornici kulture nastupili s programom Also Sprach Zarathustra. Bend će u lipnju nastupiti s aktualnim koncertnim programom The Sound of Music, s kojim su na europskoj turneji.

 

Zagrebački sastav Tram 11 u MSU pak stižu u subotu, 13. srpnja. Nakon rasprodanog velikog Doma sportova 2017. i dva koncerta u Tvornici kulture u travnju 2018., ovo je nova prilika uživo provjeriti legende domaće hip hop scene i jedne od najznačajnijih predstavnika žanra na ovim prostorima uopće, poručuju organizatori.

 

Koncert će ujedno biti i promocija live DVD-a snimljenog u Domu sportova, koji će se na tržištu pojaviti u travnju. (Hina)