Preskočite na glavni sadržaj

Ksenija Abramović dobitnica Nagrade Andrija Buvina za doprinos kršćanskoj kulturi

Međunarodna manifestacija Dani kršćanske kulture održat će se od 6. do 16 travnja, a dobitnica Nagrade Andrija Buvina za izniman doprinos kršćanskoj kulturi ove je godine Ksenija Abramović, rekao je u četvrtak na konferenciji za novinare ravnatelj manifestacije Miro Radalj. 
vrijeme: 28.03.2019.
mjesto: Split
url: https://www.danikrscanskekulture.info/

"Ksenija Abramović radi jako puno na polju kršćanske kulture, ona je pokrenula Laudato TV te Galeriju Laudato i portal Laudato.hr. Ona svoj entuzijazam prenosi na druge te smo joj ovom nagradom odali priznanje", rekao je Radalj.

Dodao je da će nagrada Kseniji Abramović biti uručena na svečanom zatvaranju manifestacije 16. travnja.

Na Dinamima kršćanske kulture, koji se održavaju 15. godinu u nizu, na području Splitsko-makarske, Dubrovačke i Šibenske biskupije, bit će upriličeno oko 70 sadržaja - filmskih projekcija, tribina, kazališnih predstava, okruglih stolova, predstavljanja knjiga koncerata, izložbi te tematskih putovanja, najavio je Radalj.

"Ulaz za posjetitelje na sva događanja je besplatan", dodao je. Ovogodišnji Dani kršćanske kulture održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović. (Hina)