Preskočite na glavni sadržaj

MVEP: Poziv za predlaganje projekata kulturne promidžbe, javne diplomacije i međunarodne prepoznatljivosti

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova raspisalo je 'Javni poziv za predlaganje projekata kulturne promidžbe, javne diplomacije i međunarodne prepoznatljivosti Republike Hrvatske koji će se provoditi u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova i diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske u svijetu'. Rok za dostavu prijava je do 29. travnja 2019.!
prijava: 29.04.2019
url: http://www.mvep.hr/
Pravo podnošenja prijava projekata na Javni poziv imaju udruge, umjetničke organizacije, samostalni umjetnici i fizičke osobe na području Republike Hrvatske koje obavljaju djelatnost u području kulture, znanosti i umjetnosti, u cilju provedbe kulturne promidžbe, javne diplomacije i međunarodne prepoznatljivosti Republike Hrvatske.

 

Projekti će se provoditi u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova i diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske u svijetu dok se od prijavitelja očekuje da prijavljenim projektnim aktivnostima promiču te jačaju međunarodnu prepoznatljivost Republike Hrvatske.

 

Prijave se podnose na odgovarajućim obrascima koji su zajedno s Uputama za prijavitelje dostupni na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

 

Rok za podnošenje prijava unutar ovog Poziva je 30 dana od dana objave istoga na internetskim stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

 

Više o Javnom pozivu na stranicama www.mvep.hr. 


Izvor: Ministarstvo kulture RH