Preskočite na glavni sadržaj

Dan Arhitektonskog fakulteta – uz 100. godišnjicu studija arhitekture

Dan Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i 100-ta godišnjica studija arhitekture, obilježava se 17. travnja nizom prigodnih događanja, predavanja, izložbi...  
vrijeme: 17.04.2019.

Nakon svečane sjednice Vijeća, troje istaknuta profesora doajena ove ustanove, osvrnut će se na vrijeme provedeno na fakultetu i postaviti ga u kontekst vlastite arhitektonske prakse. Nakon toga slijedi otvorenje izložbe recentnih studentskih radova u auli i svečani domjenak ispred Velike predavaonice. Aktivnosti se potom nastavljaju na trećem katu, gdje će biti postavljena izložba studentskih radova Kabineta za stanovanje i gdje se otvaraju vrata srednjoškolcima, za koje je u 17:15 organizirano predavanje o Fakultetu i mogućnostima studija. U 18:15 slijedi blok od šest 20-minutnih predavanja u kojima će pozvani mladi arhitekti govoriti o različitim oblicima prakse i diplome.

Vrata Arhitekture u srijedu 17. 4. otvorena su svima – kako alumnijima tako i onima koji tek namjeravaju studirati, ali i svima koje zanima naša struka.

Program:
http://www.arhitekt.hr/