Preskočite na glavni sadržaj

Ame i HVOB na šibenskoj tvrđavi 10. kolovoza

Elektronički dvojac Âme uz Her Voice Over Boys (HVOB) i goste Lighthouse Festivala nastupit će 10. kolovoza na Tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku, izvijestili su u srijedu organizatori.
vrijeme: 10.08.2019.
mjesto: Šibenik; Tvrđava sv Mihovila
url: http://svmihovil.sibenik.hr/
Elektronički duo Âme na šibenskoj tvrđavi nastupit će uživo, najavili su u priopćenju Collage Events i Tvrđava kulture Šibenik ocijenivši da se radi o jednom od najutjecajnijih izvođača na svjetskoj elektroničkoj sceni.
 
Organizatori navode da su Kristian Beyer i Frank Wiedemann rado viđeni gosti na svim važnim svjetskim plesnim događanjima te da su elektroničku scenu zadužili brojnim izdanjima, poput hitova Rej, Mifune, Tatischeff ili Junggesellenmaschine.
 
Uz Âme u Šibeniku će 10. kolovoza nastupiti popularni elektronički duo HVOB koji iza sebe ima četiri albuma, a na sv. Mihovilu promovirat će posljednji album Rocco.
 
Sastav čine Paul Wallner i Anna Müllerl, a njihova je glazba kombinacija elektroničke, ambijentalne i house glazbe.
 
Nakon njih, na LHF Showcaseu nastupaju gosti Lighthouse Festivala koji se održava u Poreču i Capetownu, DJ-i Vince i Thome iz Beča, a šibenska tvrđava cijelo će vrijeme biti dekorirana posebnim svjetlosnim instalacijama. (Hina)