Preskočite na glavni sadržaj

Egofree festival 2019. u Splitu

Četvrto izdanje Egofree festivala donosi bogat program glazbenih događanja, radionica, izlagača rukotvorina i popratnih sadržaja na Tursku kulu 26., 27. i 28. travnja. Ove godine svrha festivala je prikupljanje sredstava za udrugu Sindrom Down-21. (Obavijest: U petak, 26.4., zbog najavljenog večernjeg pljuska, cijeli program i izvođači prebacuju se u klub Judino drvo s početkom u 21 sat. Ulaz je besplatan!)

vrijeme: 26.04.2019.
mjesto: Split; Turska kula, Ulica Hrvatske mornarice
url: https://www.facebook.com/egofreefestival/
Sudjelujući na Zaboravljenim igrama koje će voditi volonteri udruge Down-21 moći će se uz participaciju osvojiti brojne nagrade izlagača rukotvorina i ostalih sponzora. Na tri različita glazbena floora pronaći će se glazbe za svačiji ukus, od elektronike preko koncerata do vinyla  – glavna pozornica Čudesna šuma, druga pozornica Kula o' cvića i treća Vinylivada. Headlineri ovogodišnjeg izdanja Egofree festivala na glavnoj pozornici Čudesna šuma su u subotu Kozmodrum i Grapevine babies s početkom u 19h, i u nedjelju Jan Kinčl&Regis Kattie s početkom u 20h. Kula o' cvića je rezervirana za techno i house tonove brojnih DJ-eva lokalne i šire zajednice, a Vinylivada za nostalgične note rock i blues glazbe.
 
U nedjelju s početkom u 12h na glavnoj pozornici će i članovi udruge Sindrom Down-21 održati svoj glazbeni program. Također, sa raznoraznim radionicama sudjeluju brojne splitske udruge i pojedinci - Info zona, Kam-Hram, Ubijmo dosadu, Yoga&Art House, Maja facepaint, Slack Split, Kreator zabave i mnogi drugi.