Preskočite na glavni sadržaj

KAoperativa partner u projektu DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara

Savez udruga KAoperativa, kao partner u projektu DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara koji provodi Savez udruga Klubtura, poziva građane i organizacije nezavisne kulture (udruge, umjetničke organizacije i neformalne grupe/inicijative) na prijavu prijedloga suradničkih kulturno-umjetničkih aktivnosti koje će se provoditi u nekom od uključenih gradova (Karlovac, Zagreb, Split, Pula, Rijeka, Čakovec i Dubrovnik), odnosno društveno-kulturnih centara.
vrijeme: 19.04.2019.
url: https://www.clubture.org/info/razmjena-programa
Kroz program DKC-HR: mreža društveno-kulturnih centara podupiru se sadržaji iz područja suvremene umjetnosti (vizualna, filmska, izvedbena, književnost, glazbena itd.) i novih umjetničkih praksi, urbana kultura i kultura mladih, programi vezani za korištenje novih medija i tehnologije, interdisciplinarni kulturni projekti, programi suvremene umjetničke, društvene i kulturne teorije i istraživanja, arhitektura i urbanizam, razvoj kulturne politike i se edukacije vezana za gore navedena područja. Na temelju prikupljenih prijedloga putem ovog poziva konačnu odluku o tome koji će se projekti financirati donijet će Skupština SU Klubtura sa svim prijaviteljima na sjednici u lipnju 2019. godine.
 
Više o projektu te obrazac za ispunjavanje nalazi se na LINKu: https://www.clubture.org/info/razmjena-programa
 
Projekt DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara provodi Savez udruga Klubtura u partnerstvu s Pogonom - Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Platformom za Društveni centar Čakovec, Savezom udruga KAoperativa, Platformom Doma mladih, Art radionicom Lazareti, Savezom udruga Molekula i Savezom udruga Rojca. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, operativni program Učinkoviti ljudski potencijali.
 
Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Saveza udruga Klubtura.