Preskočite na glavni sadržaj

Nesvrstani Boutique Art Fair - natječaj za volontere

Lauba je objavila natječaj za volontere za sudjelovanje u 2. izdanju umjetničkog sajma Nesvrstani. Prijave su otvorene do 13. svibnja 2019. Period volontiranja traje od 17. do 28. svibnja te je moguće odabrati termine volontiranja.
prijava: 13.05.2019

Jeste li zainteresirani za praktičnu stranu produkcije umjetničkog sajma i htjeli biste proširiti svoje znanje i iskustvo na području suvremene umjetnosti?

Kao volonter imat ćete priliku zaviriti iza kulisa ovogodišnjeg drugog po redu izdanja projekta Nesvrstani – Boutique Art Fair, koji će se održat od 23. do 26. svibnja u Laubi – kući za ljude i umjetnost.

Nesvrstani je umjetnički sajam koji nadilazi stadardni model art faira te pruža priliku za prezentaciju samostalnim umjetnicima i umjetničkim organizacijama, street art umjetnicima, kao i stručnu edukaciju na polju tržišta umjetnina.
Boutique Art Fair Nesvrstani bavi se pitanjem tržišta umjetnina te nastoji svojim sadržajem direktno pridonijeti većoj valorizaciji suvremenih umjetnika i stvaranju nove generacije kupaca umjetnina.
U popratnom programu održat će se panel diskusije, radionice i predavanja, a zabavni program, koji će se odvijati u dvorišnom prostoru Laube, uključuje live street art i glazbene nastupe. Uz sve to, na Nesvrstanima možete zaigrati ping-pong, društvenu igru, posjetiti zonu za djecu i mlade te uživati u gastro specijalitetima bistroa Lauba.

Tekst natječaja i informacije o prijavama pročitajte na:
http://nesvrstani.hr/hr/natjecaji/