Preskočite na glavni sadržaj

Vizkultura predstavlja V magazin

Portal Vizkultura.hr najavljuje predstavljanje publikacije V magazin, koje će se održati u Dvorani Muller na prvom katu Kina Europa, u ponedjeljak 29. travnja 2019., s početkom u 19 sati. 
vrijeme: 29.04.2019.
mjesto: Zagreb, Kino Europa
url: http://vizkultura.hr/

Portal Vizkultura.hr, koji kontinuirano prati domaću scenu vizualnih umjetnosti i kulture, prošle je godine proslavio 5. rođendan. Povodom okrugle obljetnice postojanja i kontinuiranog djelovanja na domaćoj sceni uredništvo je iniciralo publiciranje Vizkulture u tiskanom obliku! Godinu dana kasnije svjetlo dana ugledat će V magazin - publikacija koja će javnosti biti predstavljena na promociji u Dvorani Muller na prvom katu Kina Europa, u ponedjeljak 29. travnja 2019. s početkom u 19 sati. 

V magazin je slavljeničko rođendansko tiskano izdanje Vizkulture, ali i maketa želja - svojevrsno testiranje utopije kako bi "vizkulturni" sadržaj, koji uredništvo Vizkulture već godinama objavljuje u digitalnoj formi elektroničke publikacije na adresi www.vizkultura.hr, izgledao u formi ukoričene magazinske publikacije o vizualnoj umjetnosti.

https://www.facebook.com/events/546985202495846/ 

Fotografija VIZKULTURA.
Dizajn V magazina potpisuje kolektiv NJI3, a slova na naslovnici te sve fontove u magazinu potpisuju Nikola Đurek, Marko Hrastovec i Hrvoje Živčić (foto: Marija Gašparović)