Preskočite na glavni sadržaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Megaron, the Athens Concert Hall – Grčka

Organizacija 'Megaron – the Athens Concert Hall' traži partnere (profila koncertnih dvorana, opernih kuća, konzervatorija, kazališta i sl.) za prijavu na poziv za manje projekte suradnje u okviru Programa Kreativna Europa – potprogram Kultura.
Zainteresirani su za sudjelovanje u projektima s edukativnom dimenzijom za djecu, starije ili ranjive društvene skupine, kao i u projektima koji su usmjereni ka suvremenom stvaralaštvu u eksperimentalnom i inovativnom okruženju po pitanju umjetničke produkcije i razvoja novih tehnologija (osobito u području klasične glazbe, opere, kazališta i plesa).

 

Neprofitna organizacija 'Megaron – the Athens Concert Hall' osnovana je 1981. godine, a danas djeluje kao kreativna arena za provođenje kulturnih i edukativnih aktivnosti s ciljem promicanja uloge koju kultura nosi u društvu. Program se sastoji pretežno od klasične glazbe i opere, ali i suvremenog stvaralaštva u područjima svjetske i grčke glazbe, plesa, kazališta, kinematografije i vizualnih umjetnosti.

 

Kontakt:

Vass. Sophias & Kokkali

Athens 115 21

+30 210 7282000

Box office: +30 210 7282333


vasia.pierrou@gmail.com

dpapadimitriou@megaron.gr


Partner search from Greece