natječaj

Foto natječaj 'Knjiga svaki dan' - Fotostih


vrijeme: 07.03.2017.
prijava: 1.4.2017..
organizator: Gradska knjižnica i čitaonica Požega

Fotostih – kreativna fotografija odabranog stiha – tema je foto natječaja Gradske knjižnice i čitaonice Požega Knjiga svaki dan koji je otvoren od 5. ožujka do 1. travnja 2017. godine.
Snimite fotografiju koja prikazuje odabrani stih odabrane opjesme otisnute i knjizi ili na nekom drugom mediju i sudjelujte u izboru za vrijedne nagrade i sudjelovanje na izložbi koja će biti otvorena za Noć knjige, 21. travnja 2017.
 
Fotografije pristigle na natječaj vrednovat će povjerenstvo u sastavu: Damir Hoyka (fotograf), Maja Žebčević Matić (viša kustosica) i Aleksandra Pavlović kao predstavnica organizatora. Autore triju najboljih fotografija čekaju vrijedne nagrade. U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske.
 
Izložba u Noći knjige
 
Uz to, Povjerenstvo će odabrati fotografije koje će organizator prirediti i postaviti za izložbu koja će biti otvorena u Noći knjige 2017., 21 . travnja, u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice u Požegi. Svi autori čiji su radovi uvršteni u izložbu bit će pozvani na otvorenje izložbe te će im biti uručeno priznanje. U Noći knjige se tradicionalno očekuje velik broj posjetitelja u požeškoj Gradskoj knjižnici.
 
Više informacija na www.gkpz.hr/foto-natjecaj ili na Facebook stranici Gradske knjižnice i čitaonice Požega www.facebook.com/gradskaknjiznica.pozega
 
 
 
 
 

(L.V., 07.03.2017)