natječaj, audicija

IUI Transition Dance Company Beograd – poziv na audiciju


vrijeme: 18.03.2017. - 19.03.2017.
mjesto: Srbija; Beograd

Institut za umetničku igru iz Beograda otvara novu plesnu trupu u Beogradu pod nazivom IUI Transition Dance Company, koja će se premijerno predstaviti u 2017. godini s predstavom u koreografijama domaćih i stranih priznatih umjetnika. Audicija će se održati 18. i 19. ožujka 2017. godine s početkom u 10 sati u Institutu za umetničku igru. Na audiciju su pozvani i umjetnici iz regije.

IUI Transition Dance Company su Master studije plesnog performansa, a budući student –plesači potpisuju ugovore na dvije godine.
 
Da bi prisustvovali audiciji, studenti trebaju uz prijavu priložiti dokaz o minimum stečenih 180 ECTS bodova (trogodišnje ili četverogodišnje akreditirane studije).Trupa je internacionalna, i uz predavače iz inostranstva, rad je na engleskom jeziku. Trupa se svake godine dopunjuje novim članovima, a najbolji igrači ostaju u dužem angažmanu.
 
IUI Transition Dance Company svoje predstave izvodit će na novoj sceni u zgradi Instituta za umetničku igru, kao i na scenama Kulturnih ustanova u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.
 
Kako je najavljeno, plesače IUI Transition dance company očekuju već prva domaća i inozemna gostovanja krajem 2017. godine.

Facebook

(R.P.B., 10.03.2017)