Preskočite na glavni sadržaj

Dani otvorenih vrata EU projekata 2019.

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira 'Dane otvorenih vrata EU projekata' koji će se održati u razdoblju od 9. do 19. svibnja. Desk Kreativne Europe za potprogram Kultura pri Ministarstvu kulture odazvao se pozivu te za vas otvara svoja vrata u četvrtak, 16. svibnja, od 9 do 12 sati!
vrijeme: 16.05.2019. 9-12 h
mjesto: Zagreb; Ministarstvo kulture, Runjaninova 2
url: http://deskkultura.hr/
Tijekom čitavoga dana naš će ured biti otvoren za sve zainteresirane koji žele prikupiti informacije, pogledati primjere prakse i dobiti uvid u projekte koji su dobili sufinanciranje kroz program Kreativna Europa – potprogram Kultura. Događanje je zamišljeno kao opušteni razgovor uz kavu, a zainteresirani će moći pogledati i video projekcije te glazbene isječke projekata koji su povukli sredstva iz Kreativne Europe ili prolistati neke materijale vezane uz njihova događanja.

 

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata” je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga. Upoznajte uspješne EU projekte na području Republike Hrvatske!

 

Više informacija o aktivnostima i prigodnom programu doznajte ovdje.