Preskočite na glavni sadržaj

Počinje Zagreb Beer Fest - Morcheeba otvara četiri dana sjajnog programa

Treći Zagreb Beer Fest počinje u petak, 17. svibnja, u parku dr. Franje Tuđmana, a najveći besplatni open air festival u Hrvatskoj objavio je kompletni program festivala, kao i detaljnu satnicu nastupa bendova.
vrijeme: 17.05.2019.
mjesto: zagrbe
url: https://hr-hr.facebook.com/zagrebbeerfest/

Poznati britanski pop bend Morcheeba vraća se pred zagrebačku publiku upravo prvog dana Zagreb Beer Festa, a njihov koncert je najavljen za 21:30 sati. Grupa Jonathan nastupit će prije njih s početkom u 20 sati, novi sanjivi glazbeni projekt Pocket palma će premijerno nastupiti upravo na pozornici Zagreb Beer Festa u 19:15 sati, Punčke će imati jedan od posljednjih koncerata i počinju u 18 sati, a Haiku Garden će svirati u 17 sati.
 
Drugi dan festivala, u subotu, 18. svibnja, festival otvaraju Clone Age i na pozornicu stižu u 17 sati, Rolo će nastupati u 18 sati, Antenat u 19, Rezerve u 20:15 sati, a headlineri večeri Psihomodo Pop na pozornicu ovog sjajnog festivala stižu u 21:30. Grapevine Babies otvaraju ZBF u nedjelju, 19. svibnja, i sviraju u 17 sati, Electric Octopus na pozornicu stiže u 18 sati, Luce u 19, Svemirko u 20 sati, a Detour nastupa u 21:30. Zadnjeg dana festivala koji je originalno trebao biti prvi, a zbog lošeg vremena se prebacio na ponedjeljak je headliner Urban &4 koji počinje sa svirkom u 21:30 sati. Prije njih nastupit će Boris Štok u 20 sati, J.R. August u 19 sati, ESC Life u 18, a Headoneast u 17 sati.
 
Zagreb Beer Fest je posljednje tri godine postao jedan od značajnijih glazbenih događanja u Zagrebu. Velika ponuda piva i hrane te odličan glazbeni program i dodatni sadržaji odlična su prilika za sve voljne dobrog provoda da izađu u grad. Ulaz na festival je besplatan, a organizator je YEM.