Preskočite na glavni sadržaj

Izložba članova HDLU-a u Galeriji Kazamat

Predstavljanje radova članova HDLU Osijek u Galeriji Kazamat održat će se u subotu, 18. svibnja, s početkom u 18 sati. Jednovečernja manifestacija u prostoru Galerije Kazamat planirana je kao nekonvencionalan događaj koji ima u cilju afirmirati umjetničko stvaralaštvo članova Hrvatskog društva likovnih umjetnika Osijek.
vrijeme: 18.05.2019.
mjesto: Osijek, Galerija Kazamat
url: http://hdlu-osijek.hr/

Izlažu: Atila Adam, Josip Alebić, Mirela Blažević, Josip Brandis, Robert Fišer, Valentina Grubačević, Josip Kanis, Lana Ključarić, Viktorija Križanović, Jelena Lulić, Marija Mikulić - Bošnjak, Ivica Pejić, Matija Petrak, Mirna Pokorić, Tamara Sekulić, Marija Škrobo Arambašić, Ivana Škvorčević, Andrej Tomić, Dorian Trepić, Vinko Vidmar.

Jednovečernja manifestacija u prostoru Galerije Kazamat planirana je kao nekonvencionalan događaj koji ima u cilju afirmirati umjetničko stvaralaštvo članova Hrvatskog društva likovnih umjetnika Osijek. Posjetiteljima se želi omogućiti prilika da upoznaju umjetničku praksu te same umjetnike. Neformalan razgovor i obilazak izložbenog prostora, prilika su za komunikaciju i bolje razumijevanje okruženja, koje je sastavni dio umjetničke produkcije.

Događaj je zamišljen kao pilot projekt s potencijalom razvoja ka sajmu umjetnina, platformi koja će promovirati suvremeno umjetničko stvaralaštvo i razviti komunikaciju s lokalnom publikom.

https://www.facebook.com/hdlu.os/