Preskočite na glavni sadržaj

Premijera predstave 'Neshvaćeni i zanemareni' u Splitu

Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir i Dramski studio Dodir(i) pozivaju na premijeru interaktivne predstave 'Neshvaćeni i zanemareni', koja će se održati u Splitu, u četvrtak 23. svibnja, s početkom u 17 sati.
vrijeme: 23.05.2019.
mjesto: Split, Hotel Dujam

Ova interaktivna predstava okuplja gluhoslijepe osobe iz lokalnih udruga cijele Hrvatske, okupljenih pod krovnom organizacijom – Hrvatskim savezom gluhoslijepih osoba Dodir, koji ove godine obilježava 25 godina djelovanja u borbi protiv socijalne deprivacije gluhoslijepih osoba.

Svi akteri ove predstave pripadnici su specifične jezično-kulturne manjine gluhoslijepih i gluhih osoba i ovim putem prenijet će publici vlastitu percepciju svijeta u kojem žive putem d-o-d-i-r-a, a istovremeno pokušati približiti svoju svakodnevnicu široj javnosti.

Predstava će biti izvedena i  29.5. u Varaždinu, 13.6. u Osijeku te 27.6. u Zagrebu.

Predstava je realizirana u sklopu projekta "Kultura bez granica i prepreka za gluhoslijepe osobe sa 54+" koji financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda 2014-2020 od strane Provedbenih tijela Ministarstva kulture i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

http://www.dodir.hr/