Preskočite na glavni sadržaj

Split: KLFM radio na cesti 2019

KLFM – Radio u zajednici u subotu, 1. lipnja, otvara ovogodišnju turneju Radio na cesti u Splitu koja će se održati na platou Doma mladih (Ulica slobode 28, Split) i u klubu Kocka. Na Radiju na cesti nastupit će bendovi Juggernaut, Tu za to, Klinika Denisa Kataneca, D. I. L. F. (DISCOPATH in Live Formation) i Porto Morto.
vrijeme: 01.06.2019.
mjesto: Split; plato Doma mladih, Ulica slobode 28
url: http://klfm.org/
Nakon koncerta na otvorenom, koji započinje u 18h, događanje se u 23h seli u klub Kocka gdje je KLFM Soundsystem zadužen za nastavak večeri. Koncertno događanje je potpuno besplatno, dok je za after u Kocki upad simboličnih 20kn donacije za funkcioniranje neprofitnog i community radija KLFM.

 

Program je realiziran uz pomoć mreže udruga Clubture i uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture RH, zaklade Kultura Nova, grada Zagreba i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva kroz program Centri znanja.

 

Organizacija: Platforma Doma mladih i klub Kocka, odnosno Koalicija udruga mladih, a program je dio projekta 'Gradimo Dom zajedno' koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.