Preskočite na glavni sadržaj

Izložba posvećena Hrvatskom domu u Karlovcu - poziv

Savez udruga KAoperativa poziva zainteresirane građanke i građane na doprinos pripremi izložbe Društvenost u Hrvatskom domu u Karlovcu – individualna i kolektivna sjećanja posvećene prošlosti i sadašnjosti Hrvatskoga doma u Karlovcu. U realizaciji postava izložbe moguće je sudjelovati s fotografijama, plakatima, tekstovima i predmetima, koji se posuđuju organizatorima do kraja trajanja izložbe.
prijava: 15.07.2019
mjesto: Karlovac
url: https://hr-hr.facebook.com/kaoperativa/
 

Izložba koja nastaje u suradnji građana, Gradskog muzeja Karlovac i Saveza udruga KAoperativa bit će postavljena u dvorani Staroga grada Dubovca sredinom listopada ove godine kao dio programa konferencije o sudioničkom upravljanju u kulturi.

 

Do 15. srpnja 2019. godine potrebno je na adresu kaoperativa@gmail.com poslati opis i fotografiju predloženog eksponata.

 

Cilj izložbe je pružiti našim sugrađanima/kama i sudionicima/ama konferencije pogled na prošlost i sadašnjost prostora koji je brojnim generacijama bio i ostao sjecište društvenoga života. Izložbom također želimo potaknuti naše sugrađane/ke na aktivno uključivanje u procese pokretanja urbanoga parka i društveno-kulturnog centra Hrvatskog doma.

 

Izložba i konferencija organiziraju se u okviru projekta Hrvatski dom u centru, čiji je nositelj Savez udruga KAoperativa, a partner Grad Karlovac. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskoga socijalnog fonda, a provedba traje od listopada 2018. do listopada 2019. godine.