Preskočite na glavni sadržaj

'pocket palma' zatvara sezonu Akustike u Rockmarku

Ovog utorka, 11. lipnja, skupina 'pocket palma' će održati svoj drugi po redu nastup te se u svom novom obliku predstaviti na malenoj pozornici glazbene knjižare Rockmark i privesti kraju aktualnu devetu po redu sezonu programa 'Akustika'.
vrijeme: 11.06.2019. 19 h
mjesto: Zagreb; Rockmark, Berislavićeva 13
url: http://www.facebook.com/akustikasession
Dobro poznata lica i glasovi Side Projecta - Anja i Luka, publiku su ugodno iznenadili svojom novom glazbenom pričom. Sredinom svibnja nenajavljeno su objavili pjesmu "godišnji" i tako predstavili svoj novi dreamy-pop projekt pocket palma. Ubrzo nakon toga uslijedila je i objava istoimenog albuma te premijerni nastup na Zagreb Beer Festu.

 

"Svirat ćemo cijeli album "godišnji" u malo drugačijim aranžmanima, uz pratnju Brune Žabeka na gitari. Ono što smo pripremili bit će na trenutke slatko, na trenutke živo, malo nostalgično i malo mistično. Nadamo se da ćete nas doći poslušati u što većem broju!", otkrili su Anja i Luka uoči ovog nastupa.

 

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Ovim nastupom pocket palma će poslati "Akustiku" na (zasluženi) godišnji, a program će se nastaviti s dolaskom jeseni.