Preskočite na glavni sadržaj

Manifestacija 'Dani europske baštine 2019.'

Ovogodišnja manifestacija Dana europske baštine u Hrvatskoj održat će se okvirno od 15. rujna do 20. listopada 2019. godine sa zajedničkom temom Umjetnost i zabava.
vrijeme: 15.09.2019.
prijava: 15.07.2019
 
Tijekom manifestacije nastojat će se približiti kulturna baština na što zanimljiviji i pristupačniji način široj publici te naglasiti njezin kreativni potencijal kao i doprinos razvoju suvremenog stvaralaštva. Umjetnost i zabava sveobuhvatna je tema koja uz kulturnu baštinu obuhvaća i vizualne umjetnosti, kino, ples, festivale, čitanje, glazbu, fotografiju, kazalište i dr.
 
Ministarsvtvo kulture poziva da organizacijom prigodnog programa poput izložbi, radionica, prezentacija, stručnih obilazaka, promocija i sl. po izboru obogatite ovogodišnji zajednički program.

Radi pravovremene izrade službene programske knjižice Dana europske baštine 2019., podatke o lokaciji, datumu i vremenu događanja, te tekst od pola kartice (900 znakova s razmacima) i dvije karakteristične fotografije u jpg. formatu s pripadajućim legendama i podatcima o autorima dostavite najkasnije do 15. srpnja 2019. godine putem elektroničke pošte na adrese: danieuropskebastine@min-kulture.hr.
                
Za dodatne informacije posjetite:
https://www.min-kulture.hr/default.aspx?id=23256