Preskočite na glavni sadržaj

Radionica sfernog videa

Restart poziva na radionicu VR leksikona – 360 stupnjeva, u subotu i nedjelju, 6. i 7. srpnja, od 11 do 16 sati, u Zagrebu.
vrijeme: 06.07.2019. 11 - 16 h
mjesto: Zagreb
url: http://www.restarted.hr
Koristeći se najnovijom tehnologijom sfernog videa, u vikend radionici polaznike i polaznice planiramo naučiti koristiti sve popularniju tehniku snimanja videa u 360 stupnjeva, kombinirajući pravila klasične filmske dramaturgije i nove oblike izražavanja u kružnom videoprostoru. Radionicu vode Ivan Granić i Mislav Šćukanec Rezniček, uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra.

Nauči koristiti sve popularniju tehniku snimanja videa u 360 stupnjeva, smontiraj kratki dokumentarni filma te ispričaj svoju priču!
 

Zagrijavanje za radionice bit će projekcije filma Čovjek delfin u distribuciji Restart labela u sklopu čega će se, osim projekcija filma u Dokukinu KIC 28, 29. i 30. lipnja, održat i popratni program VR360 ostvaren u suradnji s Legame studiom. Tri videa u virtualnoj stvarnosti, inspirirana Mayolovim vizijama, povest će gledatelje na nezaboravno putovanje svjetskim oceanima u društvu istaknutih ronioca na dah: Williama Trubridgea, Fabrice Schnöller i Sare Campbell.

 

Prijaviti se možete na edukacija@restarted.hr, gdje možete dobiti i sve dodatne informacije

 

Facebook stranica