Preskočite na glavni sadržaj

Džep 2019. - Dječji obiteljski festival malih i minijaturnih scena u Brseču

Četvrti 'Džep' – Dječji obiteljski festival malih i minijaturnih scena održat će se u razdoblju od 13. do 14. srpnja na lokacijama 'Najmanjeg kazališta na svijetu' i starogradske jezgre srednjovjekovnog gradića Brseča, u organizaciji 'Najmanjeg kazališta na svijetu' Teatra Oz.
vrijeme: 13.07.2019.
mjesto: Brseč
url: http://teataroz.com/dzep-2019/
„Džep“ potiče i promovira kazališta koje njeguju male i minijaturne kazališne forme, ali i sve druge umjetnosti i umjetnike koji svoje radove „pakiraju u malo i minijaturno“.

 

U dva festivalska dana predstavit će se 3 predstave za djecu, 1 izložba, 1 lakrdijaški performans te 1 neobični glazbeni program za najmlađe, obitelj, ljubitelje kazališta i sve one koji će to tek postati. Programi su prilagođeni obiteljima, posebno djeci uzrasta od 2 - 11 godina. Četvrtom „Džep“ festivalu priključili su se riječki studenti Likovne pedagogije (smjer kiparstvo) Akademije primjenjenih umjetnosti (Ivan Botički, Lucija Granić, Gloria Arapović, Erika Močibob, Ivona Habijanec, Lora Prodanović) s mentoricom Darijom Žmak Kunić koji su ove godine izraditi kreativne, unikatne džepove – zaštitni znak ove kazališne manifestacije. Džepovi se dodjeljuju svim izvođačima festivala, ali i publika će imati mogućnost „prisvojiti sebi“ jedan takav džep.

 

Cijena ulaznice po danu iznosi 30 kn po osobi.

 

Ulaznice plaćaju djeca i odrasli, dok obiteljska ulaznica od 4 člana dobiva popust.

 

Rezervacije su obavezne! Ulaznice se mogu rezervirati SMS-om na +385 (0)91 884 29 64 te preuzeti najkasnije 15 minuta prije početka predstave na blagajni „Najmanjeg kazališta na svijetu“. Blagajna kazališta radi isključivo na dan izvedbe i otvara se 45 minuta prije početka programa.

 

Više o programu pogledajte na http://teataroz.com/dzep-2019/